x

Wat kunnen we voor je vinden?

Op zondag 7 september gaat de Tenniskids WorldTour verder met het najaars-programma. Alle jeugdleden zijn hiervoor wederom door TC ’t Weusthag ingeschreven en nemen hier kosteloos aan deel. Lees verder…

Beste ouder/ verzorger,

Op zondag 7 september gaat de Tenniskids WorldTour verder met het najaars-programma. Alle jeugdleden zijn hiervoor wederom door TC ’t Weusthag ingeschreven en nemen hier kosteloos aan deel. De trainers hebben de jeugdleden in de juiste categorie en teams ingedeeld.

Het kan zijn dat jouw zoon en/of dochter anders is ingedeeld ten opzichte van het voorjaar. Dit kan zowel qua kleur, sterkte en als team. Voor de volledigheid hebben we de spelregels, teamindeling (incl. aanvoerder) en tennisouder-staken toegevoegd als bijlage. Download de PDF.

Verzoek aan de aanvoerders is, indien het team van veel afmeldingen heeft dit tijdig te laten weten aan de tegenstanders en aan ons (worldtour@tcweusthag.nl), om zo misverstanden te voorkomen.

De Tenniskids WorldTour bestaat uit negen speelweken. Voor zowel de rode als de oranje kinderen wordt er iedere eerste zondag van de maand gespeeld. Op deze manier spelen kinderen bijna het hele jaar wedstrijden. Als vereniging vinden wij het belangrijk dat er naast training en recreatief tennis ook in competitieverband gespeeld wordt.

Wil je weten waar en wanneer er gespeeld wordt kijk dan op: http://tenniskids.toernooi.nl/

Voor meer informatie over de Tenniskids World Tour, zie ook http://www.tenniskids.nl. Hierop kun je tevens alle ontwikkelingen in het jeugdtennis volgen.

Heel veel succes en tennisplezier!

Met vriendelijke groet,
Jeugdcie en Trainers