x

Wat kunnen we voor je vinden?

De wintercompetitie gaat na de herfstvakantie van start. Helaas was het enthousiasme van de dubbels dames en heren in de 7,8,9 zeer minimaal en hebben we deze categorieĆ«n moeten schrappen. Lees verder…

De wintercompetitie gaat na de herfstvakantie van start. Helaas was het enthousiasme van de dubbels dames en heren in de 7,8,9 zeer minimaal en hebben we deze categorieën moeten schrappen.

De heren singels 6 en beter (die elke keer met iemand anders tegen 2 anderen spelen) zijn zeer enthousiast. We hebben 17 spelers ! Hiervoor is een schema in elkaar gedraaid en zal er de komende maanden menige strijd worden gestreden. We hebben dit ook geprobeerd voor de dames 6 en beter, maar hier was (ondanks enkele apps) helaas te weinig animo voor.

Heren, veel plezier en succes . Eind maart 2015 volgt een finale-avond (datum wordt nog gecommuniceerd) met uiteraard de prijsuitreiking en een hapje + drankje.

We zullen overleggen en volgend jaar een nieuwe poging wagen om veel meer weusthaggers aan de wintercompetitie te laten deelnemen.