x

Wat kunnen we voor je vinden?

De Weusthag Feierabend Club Dubbel clubkampioenschappen zitten er op. We hebben ontzettend leuke wedstrijden gezien. Wil je ook weten wie kampioen zijn geworden en wie strijdend ten onder zijn gegaan? Lees meer…

Het was een super toernooi: de clubkampioenschappen voor de senioren, het Weusthag Feierabend Club Dubbel. We hebben de kou getrotseerd en ons door wind en lichte sneeuw geslagen. De trotse Club Kampioenen zijn:

In de Champignon League MD wisten Ilse en Roy de wedstrijd naar zich toe te trekken in het nadeel van Jan en Kitty.

In de Champignon League DD gaat de eer naar Linda en Heleen. Zij waren meedogenloos op de spannende momenten en wisten winnend af te sluiten ten koste van Linda en Esther.

In de Eerste Divisie waren “the new kids in town” Wout en Jannes te sterk voor Good Old Pieter en Jan. Na een uur werken ging het beslissende punt naar Wout en Jannes en boeken zij daarmee hun primeur!

In de Eredivisie HD gingen Raymond en ondergetekende ten onder aan Bert en Harold. Op het lepe spel van Bert en Harold hadden Raymond en Erik geen passend antwoord en verloren derhalve op het nippertje van de twee strijders uit Boekelo.

In de titanenstrijd van de Champignon League HD waren Tim en Jan Willem te sterk voor Jeroen en Jaap. Juist voor deze finale haalde Jeroen een troef uit de zak om niet met Roland maar juist met Jaap te spelen. In de beginne van de wedstrijd had deze verrassende actie nog zijn effect, maar daarna herpakten Tim en Jan Willem zich. In een waar tennisgevecht zijn Tim en Jan Willen derhalve de absolute winnaars bij de mannen!

Als organisatie zijn we tevreden over de opzet van het toernooi. Dit gebaseerd op de positieve reacties van de deelnemers. We volgen volgend jaar dan ook deze lijn weer en hopen meer leden te inspireren om zich voor te bereiden op de competitie.

Voor nu, zeggen we VIEL GLUCKWUNCH UND BIS SPATER!

Met groet Pieter, Rogier en Erik