x

Wat kunnen we voor je vinden?

We zijn super blij als mensen bardienst draaien voor onze club. Het is altijd weer een heel gepuzzel om de bardiensten rond te krijgen, maar we doen ons best. Lijkt het je een keer leuk om ook bardienst te draaien? Laat het ons dan weten via bar@tcweusthag.nl. Om je op weg te helpen, hebben we hieronder een 10-tal punten zijn die belangrijk zijn bij het goed draaien van de bardienst.
 1. Begin altijd met het zetten van de koffie en thee (aanwijzingen hiervoor vindt je in de map achter de bar).
 2. Kijk of je de koelingen nog kunt aanvullen, denk bij het aanvullen wel dat je nieuwe flessen achterin de koeling zet ivm houdbaarheid.
 3. Als je als eerste bij de bardienst komt, zet dan de afwasmachine aan en vervang het water en zeeppoeder (zie map).
 4. Tussendoor graag alle glazen checken of ze schoon zijn en deze gedurende de bardienst in de afwasmachine doen indien nodig
 5. Tijdens de bardienst voortdurend oog hebben voor netheid, dus tussendoor schoon en opgeruimd houden van de bar en keuken. Gooi gerust de bierviltjes weg als ze nat zijn, we hebben er genoeg.
 6. Als er was ligt in het hok achter de keuken dan deze graag even draaien en overdragen aan de volgenden, zodat zij dit in de droger kunnen doen.
 7. Voor alle bereidingswijzen van de diverse eetbare producten verwijzen we graag naar de map achter de bar.
 8. De vuilnisbakken kunnen bij een drukke dienst snel vol zijn. Als dit het geval is graag legen tussendoor en uiteraard ook aan het eind van de dag alle vuilniszakken vervangen voor schone.
 9. Grijp je mis bij bv etenswaren, schoonmaak middel of iets wat je nodig hebt en/of mist stuur dan een mail naar bar@tcweusthag.nl
 10. De laatste bardienst van de dag zorgt ervoor dat alles opgeruimd is, zijn er achterblijvers/doorzakkers, maak dan duidelijke afspraken met hen.
 11. Spreek gerust de bezoekers van de kantine aan op hun verantwoordelijkheid! Als ze zaken laten staan, buiten of binnen, vraag gwoon of ze de spullen weer terug willen brengen naar de bar.
 12. Mocht het zo zijn dat het springkussen gebruikt wordt op de dag van jouw bardienst: wil de laatste de haspel en kabel van dit kussen of in de kleedkamer zetten of in het clubhuis zelf? Ervaring leer dat als het blijft liggen er toch altijd mensen zijn die menen dat ze het dan wel kunnen meenemen….
Als je deze basis werkzaamheden tijdens je bardienst uitvoert, dan zorgen we er samen voor dat ons clubhuis er netjes uit blijft zien. Super toch! En uiteraard zijn we vanuit de barcommissie erg blij met iedereen die bardienst draait, hartelijk dank daarvoor