x

Wat kunnen we voor je vinden?

De skies staan weer op zolder, de schaatsen weer in het vet en langzaam komen de eerste bloempjes weer tot leven. Dat betekent maar 1 ding: de voorjaarscompetitie komt er weer aan! Lees verder…

De skies staan weer op zolder, de schaatsen weer in het vet en langzaam komen de eerste tulpen weer tot leven. Dat betekent maar 1 ding: de voorjaarscompetitie komt er weer aan! Dit jaar voor het eerst zonder Erwin want hij is na 20 jr gestopt met de technische commissie. Dit stokje is overgenomen door Aart de Ruiter (06-27408374). Samen met de technische commissie is er hard gewerkt om de competitie zo goed mogelijk voor te bereiden. Voor het eerst hebben we 8 teams op de vrijdag wat betekend dat het lekker druk is op het park. De zaterdag zit ook vol en op de zondag beginnen alle teams weer op dezelfde tijd. De teamindeling staat inmiddels op de site. Deze week krijgen de aanvoerders bericht wanneer ze de competitiepapieren kunnen ophalen. We wensen iedereen een mooie en zonnige voorjaarscompetitie en hopen zo veel mogelijk kampioenen te mogen huldigen op het eindfeest.

Over dit eindfeest gesproken, Dit jaar willen we het een beetje anders gaan doen. We zoeken nog een thema en “party machers” die het leuk vinden dit te organiseren en ook “Herman den Blijkers” die het gaaf vinden te koken tijdens het feest ter vervanging van de traditionele BBQ. (beetje zoals bij het Weusthag open) Mocht je interesse hebben in een van deze activiteiten laat het ons weten.

 

Nogmaals heel veel succes en tot op de baan!

De TC