x

Wat kunnen we voor je vinden?

Zondag 9 april is ook bij de jeugd de voorjaarscompetitie weer van start gegaan. In tegenstelling tot voorgaande jaren worden alle competities op zaterdag- en zondagochtend gespeeld. De ‘oude’ woensdagmiddag competitie voor de jongste spelers (groen) is in verband met alle continuroosters van de basisscholen ook naar de zondag verplaatst. Lees meer…

Zondag 9 april is ook bij de jeugd de voorjaarscompetitie weer van start gegaan. In tegenstelling tot voorgaande jaren worden alle competities op zaterdag- en zondagochtend gespeeld. De ‘oude’ woensdagmiddag competitie voor de jongste spelers (groen) is in verband met alle continuroosters van de basisscholen ook naar de zondag verplaatst.

TC ’t Weusthag heeft dit jaar zeven teams die gaan strijden om het kampioenschap. Dit alles in de leeftijd van 8 t/m 17 jaar. We hebben twee groene teams (8 t/m 10 jaar) en vijf gele teams (11 t/m 17 jaar). Elke zondag starten de wedstijden die thuis gespeeld worden om uiterlijk 09.00 uur.


Kom vooral kijken op zondagochtend naar onze jeugdleden. Neem opa, oma, buren en vrienden mee om de teams aan te moedigen. Wellicht worden er dit jaar een aantal teams kampioen! Aan de inzet van de kinderen zal het zeker niet liggen. Ze zijn er klaar voor en hebben er zin in!

Graag zien we u op het park op zondagochtend!!

Namens de Jeugdcommissie, jeugdcompetitie,
Corrine in het Veld