x

Wat kunnen we voor je vinden?

De winter staat nog voor de deur maar toch moeten we al weer gaan denken aan de voorjaarscompetitie van 2015. De inschrijvingen van de teams moeten weer gedaan worden bij de KNLTB. Lees verder…

Beste tennis vrienden en vriendinnen,

De winter staat nog voor de deur maar toch moeten we al weer gaan denken aan de voorjaarscompetitie van 2015. De inschrijvingen van de teams moeten weer gedaan worden bij de KNLTB. Daarom willen wij weer aan iedereen vragen die competitie wil gaan spelen zich op te geven, en wel VOOR maandag 8 november 2015. Ook als je afgelopen jaar al gespeeld hebt.

Opgeven kan als team (geef dan even alle namen van je teamleden op), maar ook als individu! Geef even aan naar welke dag je voorkeur gaat en je speelsterkte dan gaan wij op zoek naar een passend team.

Afgelopen jaren is gebleken dat er toch veel invallers nodig zijn tijdens het seizoen. Heb je dus geen zin in een hele competitie maar wil je wel een paar keer spelen geef je dan op als reserve. Je komt dan op de reservelijst maar wordt zeker gebeld tijdens de competitie! Opgeven kan per mail naar tc@tcweusthag.nl.

De speeldata per speeldag staan hieronder vermeld.

Wij hopen dat er weer veel teams en individuen opgegeven worden zodat het weer een gezellige voorjaarcompetitie wordt.

Overzicht van speeldata vind je hier.

Daarnaast hebben we nog steeds een vacature binnen de TC. Wie lijkt dit leuk om te doen. Het vergt niet veel tijd, maximaal 3 a 4 avonden per jaar, dus dat is te overzien.

Opgeven kan per mail naar tc@tcweusthag.nl