x

Wat kunnen we voor je vinden?

Verdient Peter, Marjolein, Manon en/of Sven het om in het zonnetje gezet te worden? Geef hem/haar dan op voor de verkiezing Tennisleraar van het jaar. Spelers, commissieleden, tennisscholen en collega trainers kunnen, via het bestuur waar de trainer lesgeeft, hun train(st)er voordragen. Naast de eervolle titel maken de tennisleraar (m/v) en de vereniging ook kans op mooie prijzen. (lees meer)

Verdient Peter, Marjolein, Manon en/of Sven het om in het zonnetje gezet te worden? 

Geef hem/haar dan op voor de verkiezing Tennisleraar van het jaar.

Spelers, commissieleden, tennisscholen en collega trainers kunnen, via het bestuur waar de trainer lesgeeft, hun train(st)er voordragen. Naast de eervolle titel maken de tennisleraar (m/v)  en de vereniging ook kans op mooie prijzen.

De verkiezing van Tennisleraar van het jaar is een initiatief van de Vereniging van Nederlandse Tennisleraren en de KNLTB. De verkiezing stelt verenigingen in staat om, op een originele manier, hun waardering uit te spreken naar de leraar of lerares (met geldige licentie) op de vereniging.

Met inschrijving voor de verkiezing geeft de vereniging de tennisleraar erkenning voor de kwaliteit van zijn/haar lessen en trainingen en de wijze waarop hij/zij binnen de vereniging als persoon functioneert.

Tijdens een feestelijke prijsuitreiking op de Tennis Masters op zondag 22 december in Rotterdam maakt de jury bekend wie zich “ Tennisleraar van het Jaar 2013”  mag noemen. De jury zal uit alle inzendingen drie tennisleraren nomineren.

U kunt uw tennisleraar (m/v) voordragen door tennisleraarvhjaar2013_vragenlijst  in te vullen en op te sturen.

De inzending moet vóór 18 november 2013 binnen zijn.