x

Wat kunnen we voor je vinden?

Op maandag 9 juni 2014, tweede Pinksterdag vindt het jaarlijkse Ouder-Kind toernooi plaats welke de naam Tom & Jerry Toernooi heeft. Lees verder…

Op maandag 9 juni 2014, tweede Pinksterdag vindt het jaarlijkse Ouder-Kind toernooi plaats welke de naam Tom & Jerry Toernooi heeft.

Het is een dubbeltoernooi waarbij een koppel bestaat uit een jeugddeelnemer (t/m 17 jaar) en een seniordeelnemer. Dit kan een vader met zoon zijn, een oma met kleinkind, een tante met nichtje of jij met de buurvrouw, als 1 van beide maar lid is van ’t Weusthag.
Bedenk dan samen een leuke teamnaam voor jullie 2 en geef je team op via tomenjerry@tcweusthag.nl.

Vermeld bij inschrijving jullie teamnaam, jullie eigen namen, jullie leeftijden, telefoonnummer en hoeveel tennisjaren ervaring jullie hebben.

Jullie worden dan op 9 juni om 09.45 uur op de tennisbaan van ’t Weusthag verwacht. De eindtijd zal rond 14.00 uur zijn, afhankelijk van het aantal deelnemers.

Het inschrijfgeld is 7 euro per team (graag gepast betalen!).
Naast tennissen zijn er diverse spel- en knutselactiviteiten en lekkernijen op het park, dus neem ook al je vrienden en familie mee, dan maken we er met z’n allen een gezellige dag van!

Schrijf je in voor 2 juni; wij verheugen ons er op!

Jeugdcommissie TC ‘t Weusthag