x

Wat kunnen we voor je vinden?

Vorige week was weer de VIP avond voor alle vrijwilligers & sponsoren van TC ’t Weusthag. De thema van dit jaar was Old & Wise. Lees verder…

Vorige week was weer de VIP avond voor alle vrijwilligers & sponsoren van TC ’t Weusthag. De thema van dit jaar was Old & Wise.

Ook wordt tijdens de VIP avond passend afscheid genomen van vertrekkende commissieleden. De parkcommissie en in het bijzonder de tuinonderhoud-groep moet het vanaf volgend jaar zonder doen de hulp van Tine Vaandering, Nies Onrust en Ans Slettenaar. De barcommissie treft een aderlating door het vertrek van Niels Hobbelink en voorzitter van de barcommissie Jeroen Steggink. Jeroen legt de functie van voorzitter neer maar blijft actief binnen de barcommissie. De vertrekkende commissieleden hebben zich jarenlang zeer actief opgesteld en hebben nuttig werk verricht. Hun inzet is altijd gewaardeerd en een goede opvolging van hen zal geen sinecure zijn.

Ook stonden we stil bij het overlijden van Anita Fransen. Na een relatief kort ziektebed heeft ze de strijd tegen haar vreselijke ziekte niet overwonnen. Anita is als vrouw van Cor een bekend gezicht binnen de club door met name haar frequente deelname aan competities en toernooien.

Bekijk hier de foto’s die tijdens de VIP avond zijn gemaakt.

Erik Lammers