x

Wat kunnen we voor je vinden?

Op zondag 9 maart start de Tenniskids WorldTour. Alle jeugdleden zijn hiervoor door TC ’t Weusthag ingeschreven en nemen hier kosteloos aan deel. Lees verder…

Op zondag 9 maart start de Tenniskids WorldTour. Alle jeugdleden zijn hiervoor door TC ’t Weusthag ingeschreven en nemen hier kosteloos aan deel. De trainers hebben er voor gezorgd iedereen in de juiste categorie en teams is ingedeeld.

De Tenniskids WorldTour bestaat uit negen speelweken. Voor zowel de rode als de oranje kinderen wordt er iedere eerste zondag van de maand gespeeld. Op deze manier spelen kinderen bijna het hele jaar wedstrijden. Als vereniging vinden wij het belangrijk dat er naast training en recreatief tennis ook in competitieverband gespeeld wordt.

Aangezien de Tenniskids WorldTour een nieuwe competitie soort is willen we je graag uitnodigen voor de voorlichtingsavond op vrijdag 7 maart om 20:00 uur in ons clubhuis. Tijdens deze avond zullen we de competitie toelichten en alle vragen die er zijn beantwoorden.

Wil je weten waar en wanneer er gespeeld wordt kijk dan op tenniskids.toernooi.nl
Voor meer informatie over de Tenniskids World Tour, zie ook tenniskids.nl. Hierop kun je tevens alle ontwikkelingen in het jeugdtennis volgen.

We hopen je graag te zien op vrijdag 7 maart.

Met vriendelijk groet,
Trainers en Jeugdcie TC’t Weusthag