x

Wat kunnen we voor je vinden?

Na een tip van Weusthaglid Fred Stokkers was TC ’t Weusthag dit jaar voor het eerst actief op de Slingerbeurs. De Slingerbeurs, een initiatief van De Slinger Hengelo, is een soort marktplaats. Lees verder …

Na een tip van Weusthaglid Fred Stokkers was TC ’t Weusthag dit jaar voor het eerst actief op de Slingerbeurs. De Slingerbeurs, een initiatief van De Slinger Hengelo, is een soort marktplaats. Verenigingen en instellingen (‘vragers’) worden er in contact gebracht met bedrijven (‘aanbieders’). Samen maken ze afspraken (zogeheten matches) over uit te voeren klussen. Met gesloten beurzen: er komt geen geld aan te pas.

20 maart waren Wendy Franke en Koen Kamphuis namens onze vereniging op de Slingerbeurs aanwezig met als doel een opknapbeurt van de speeltuin te realiseren. En de opbrengst was niet mis! Bij de eerste stand van houtbewerkingsbedrijf Noaber Bouw was het meteen raak. Noaber Bouw heeft aangeboden de glijbaanrand te repareren.

Via Noaber Bouw legden we contact met de SWB. Zij bieden schilderwerk aan. Een goede lik verf is exact wat onze speeltoestellen nodig hebben. Na 5 minuten “onderhandelen” was de match gemaakt. De SWB gaat kosteloos onze speeltoestellen schilderen.

Bovendien gaan de bewoners van Aveleijn locatie Tuindorpstraat komend voorjaar 1 dagdeel tuinonderhoud uitvoeren op het park. Een prachtig aanbod,waar we natuurlijk graag gebruik van maken.

Uiteraard heeft TC ’t Weusthag zelf ook een aanbod ingebracht. Wij hebben namens de vereniging 4 banen en faciliteiten aangeboden om éénmalig te gebruiken. Deze was volgens de organisatie snel opgehaald.

Al met al een zeer geslaagde dag voor onze vereniging! Volgend jaar zijn we zeker weer op de Slingerbeurs vertegenwoordigd.