x

Wat kunnen we voor je vinden?

Het doet ons plezier jullie te kunnen melden dat TC ‘t Weusthag binnenkort het e-mail- en agendaplatform zal overzetten van All United naar Google Apps. Wij zijn door Google Nederland erkend als een NON-Profit organisatie / vereniging. Lees verder…

Voor wie?

Alle vrijwilligers en commissieleden van TC ‘t Weusthag.

Het doet ons plezier jullie te kunnen melden dat TC ‘t Weusthag binnenkort het e-mail- en agendaplatform zal overzetten van All United naar Google Apps. Wij zijn door Google Nederland erkend als een NON-Profit organisatie / vereniging.

Met Google Apps profiteren we van een robuuste en innovatieve verzameling functies, de mogelijkheid vanaf elke met internet verbonden computer toegang te krijgen tot ons e-mail- en agendaservices, veel meer opslagcapaciteit en lagere infrastructuur- en ondersteuningskosten. Bovendien is Google Apps gemakkelijk in gebruik en en kunnen jullie daarmee je e-mail en agenda op een veel efficiëntere manier beheren.

De komende weken ontvangen jullie aanvullende mededelingen wanneer we oude accounts van vrijwilligers en commissieleden gaan overzetten naar Google Apps. Maak je op voorhand geen zorgen, er gaan geen belangrijke gegevens verloren. Google Apps werkt  op basis van o.a. Gmail en Google Calendar, bij de meeste van jullie al een vertrouwde omgeving.

In de komende weken zullen wij, van de IT Commissie, deze diensten gefaseerd gaan uitrollen. Mocht je meer willen weten over de transitie naar Google Apps, stuur dan een e-mailbericht naar webmaster@tcweusthag.nl. Ik sta klaar om al jullie vragen te beantwoorden. We nemen contact met je op als het zo ver is.

Namens TC ‘t Weusthag IT Commissie