x

Wat kunnen we voor je vinden?

In de week van 14 augustus tot en met 21 augustus siert het tennispark van TC ‘t Weusthag het decor van The All England Lawn Tennis Club (Championships) te Wimbledon. Lees verder…

In de week van 14 augustus tot en met 21 augustus siert het tennispark van TC ‘t Weusthag het decor van The All England Lawn Tennis Club (Championships) te Wimbledon.

After another succesvol en geslaagd Des Huizes Weusthag Open 2015 zijn we benaderd door de heer P.G.H. Brooks (Chairman) van The All England Lawn Tennis Club (Championships) te Wimbledon, United Kingdom. Na langdurige negotiations is besloten om het thema van ons open toernooi in de Wimbledon-stijl uit te voeren. Met alle tradities, gewoontes en “typical” Wimbledon stuff!

Tijdens het meest aansprekende tennistoernooi van de regio worden in de categorie 2 tot en met 9 zowel heren, dames en gemengd dubbels gespeeld. Met een deelnemersveld van alle regionale toppers aangevuld met zo’n 400 recreatieve spelers is het tennistoernooi weer “uitverkocht”.

Toeschouwers en spelers kunnen in het weekend genieten van aardbeien en slagroom als typisch eten op dit toernooi. De New York Times meldde dat een bibliothecaris van het Wimbledon Lawn Tennis Museum ooit vertelde dat de aardbeien traditie dateert van het Wimbledon toernooi in 1877. 

Zoals je inmiddels van ons gewend bent wordt er iedere avond voor je “live gecooked”. Elke dag worden door vrijwilligers typische Engelse maaltijden voor je bereid. Hoewel de Engelse kitchen niet bekend staat om het hoge culinaire level, is het ons gelukt om dagelijks iets “new and fresh” voor je te bedenken.

De Wimbledon-stijl komt ook tot uiting door dat spelers in geheel witte kleding spelen. Kom gerust je favoriete spelers aanmoedigen en geniet van de heerlijke Wimbledon-sfeer op het tennispark aan de Van Alphenstraat te Hengelo.

Zaterdagavond 20 augustus is het party! Food, music and a lot of people make the party. Visit, enjoy and spread the news … TC ‘t Weusthag in Wimbledon!