x

Wat kunnen we voor je vinden?

Bij Expert Hengelo geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Wij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe Airfryer gaat, een stofzuiger of een Amerikaanse koelkast, wij nemen de tijd voor u en voorzien u van persoonlijk advies!

Veiligheid, bescherming, een gevoel van vertrouwen. Het is een waardevol bezit. Niet alleen in de private omgeving, maar ook op en rond de werkplek. Als goed werkgever wilt u er immers alles aan doen om uw medewerkers een veilige en betrouwbare werkomgeving te bieden. Dat is een stevige verantwoordelijkheid die op uw schouders rust en waar de overheid nauwlettend op toeziet en steeds scherpere eisen stelt. Al met al een complexe discipline. Daarin staat Safetyproof u met kennis en ervaring bij. Veelzijdige kennis en ervaring, die varieert van advies en inspectie tot onderhoud en opleidingen. Voor een veilige omgeving en veilig gevoel. Voor uw mensen.

Veritas Security is een particulier beveiligingsbedrijf dat sinds 2011 in Hengelo is gevestigd. Het is een onderneming met enthousiast, gemotiveerd, ervaren en gediplomeerd personeel dat zich richt op alle soorten beveiligingswerkzaamheden zoals mobiele surveillance, alarmopvolging, brand en sluitrondes, objectbeveiliging, winkelsurveillance, ad-hoc beveiliging, evenementenbeveiliging, uitvaartbeveiliging en bouwplaatsenbeveiliging.Veritas Security logoWij beveiligen zowel particuliere objecten zoals bedrijfspanden, winkelruimten en woningen als objecten van overheidsinstellingen. Ons personeel staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week gereed om voor u de meest gepaste en optimale beveiligingsdiensten te verlenen. Onze doelstelling is immers zorg te dragen voor uw veiligheid!

Mokana Meubelen V.O.F. is in 1998 begonnen als kleine meubelwinkel aan de Hogelandsingel 47 in Enschede. In 2002 is de winkel uitgebreid naar de Hogelandsingel 49 en momenteel kunt u in onze lifestyle woonwinkel terecht voor ca. 1200 m2 aan bankstellen, stoelen, fauteuils en overige meubelen. De meubelwinkel in Enschede is voornamelijk gespecialiseerd in zitmeubelen, u vindt in onze meubel showroom dan ook meer dan 100 bankstellen, stoelen en fauteuils en daarbij diverse items zoals tafels, salontafels, kasten en woonprogramma’s welke u ook uitgebreid kunt bekijken op onze website.

Enthousiaste medewerkers zorgen dat jouw auto snel en zorgvuldig wordt gewassen. Met een capaciteit van 200 auto’s per uur neemt het autowassen weinig van je tijd. Daarna gratis stofzuigen met ons industriële turbo systeem.

Heb je net een nieuwe woning, of ga je verbouwen in je huidige huis? Kom dan naar Thuisin Bunte Kleur en Interieur in Hengelo. Daar hebben wij alles voor je woninginrichting. Zo helpen en adviseren we je graag bij het maken van een keuze over o.a. (pvc) vloeren, raamdecoratie, traprenovatie of behang; wij weten er alles van. Onder het genot van een kop koffie nemen wij je mee in ons volledige assortiment van verf, behang, raamdecoratie en vloeren. Van gerenommeerde merken als Luxaflex®Moduleo en Akzo Nobel.