x

Wat kunnen we voor je vinden?

Als professional help ik kleine en grote klanten met het creëren van hun online identiteit. Mijn voornaamste dienstverlening is het ontwerpen en bouwen van websites die in alle opzichten aan de wensen van zowel de klant als je bezoekers voldoen.

Wij als Des Huizes Makelaars hebben reeds jarenlange ervaring in Hengelo. Sinds 1993 als De Schakel Makelaars Hengelo en vanaf 2006 als Des Huizes Makelaars, lid van de NVM. Sinds onze naamswijziging zijn we doorgegroeid naar één van de meest toonaangevende makelaars in Hengelo. Vooral onze kwaliteit van dienstverlening en korte doorlooptijden worden door onze relaties geprezen. Opdrachtgevers beoordelen onze persoonlijke en professionele werkwijze met gemiddeld een 9,2! Ook voor onze aankoopopdrachtgevers hebben we aansprekende resultaten bereikt. Wij kopen aan voor de laagste koopprijs met de beste voorwaarden!

Bij TeamFysio geloven we in de kracht van persoonlijke aandacht. Immers als mens wil je je gehoord en begrepen voelen. Wij luisteren naar je om zo vast te stellen hoe we jou het beste kunnen helpen.

Als Fysiotherapeuten zijn wij gespecialiseerd in spier- en peesklachten. Wij zijn er dan ook trots op om met onze praktijken veelal gevestigd te zijn in gezondheidscentra. Zo kunnen wij samen met jou gebruik maken van uitgebreide sport-, medische- en oefenfaciliteiten. Meer weten over de behandelingen die TeamFysio biedt?

Ben jij benieuwd of wij jou kunnen helpen met je vraag of (pijn)klacht? Bel gerust 088 291 84 08.

Je kunt ook de zoekfunctie (hieronder) gebruiken om te zoeken op klachten die wij behandelen of behandelingen die wij aanbieden.

Wij zijn een echt no-nonsense, ouderwets familiebedrijf met ruime ervaring in alle voorkomende transporten. Het meedenken met de klant om tot de beste oplossing te komen is een van de sterkste punten van Mastenbroek Transport. Als klein transportbedrijf houden wij van directe communicatie: U doet dan ook veelal rechtstreeks zaken met de chauffeur. Door goede ervaringen met collega-bedrijven, hebben we altijd een mogelijkheid uw transport te verzorgen!

Uiteraard wel bedrijven die dezelfde werkwijze hanteren; kwaliteit, vakbekwaamheid en duurzaamheid. U wilt natuurlijk ook dat uw (vaak kostbare) lading ongeschonden bij de ontvanger aankomt. Wij begroeten u graag als nieuwe klant!

Boerkamp Bouw is het bouwbedrijf dat u begeleidt van idee tot realisatie van uw bouwplannen. Boerkamp Bouw ontwerpt, adviseert, maakt tekeningen, calculeert, offreert, coördineert en voert het bouwproject uit. U participeert actief daar waar u dat wenst. Boerkamp Bouw staat voor een persoonlijke benadering en een betrouwbaar, kwalitatief hoogwaardig resultaat tegen een eerlijke prijs.

Wij onderscheiden ons doordat wij het hele proces van ontwerp tot het opleveren van de bouw beheersen. Hierdoor kunnen wij samen met de klant tot uniek maatwerk komen. De klant heeft één vast aanspreekpunt, één partner en de klant bepaalt zelf hoe actief hij deelneemt. Boerkamp Bouw is gespecialiseerd in kleinbouw, renovatie en onderhoud.

Smelt Accountancy is al jaren de professionele partner voor de regionale MKB-ondernemer. Ondernemen is in deze huidige tijd niet eenvoudig. Ingewikkelde wet- en regelgeving en steeds verdergaande automatisering raken ook uw onderneming. Terwijl u als ondernemer zoveel mogelijk bezig wilt zijn met uw eigenlijke werkzaamheden. Wij willen graag een duurzame relatie tussen u als ondernemer en ons als accountants en adviseurs. Hierdoor zijn wij goed op de hoogte van de situatie binnen uw onderneming en kunnen wij met u meedenken zodat wij de juiste financiële adviezen kunnen geven en u goed onderbouwde en juiste beslissingen kunt nemen.

Krinkels is een totaal aannemer op het gebied van Groen, Infra, Water en Sport. Duurzaam kwaliteitsbeheer en vakkundige inrichting van de openbare ruimte in Nederland is onze kracht en specialiteit. Vanuit ons hoofdkantoor in Breda realiseren we met ruim 250 medewerkers een jaaromzet van ca. 69 miljoen euro. Wij bestaan al meer dan 60 jaar, maar we zien onszelf nog steeds als een jong, dynamisch en resultaatgericht bedrijf.

EJN Sports is een middelgrote sport speciaalzaak gevestigd op de Drienerstraat in Hengelo. Hier bieden wij u ruim 400 m2 sportief winkelplezier, klantvriendelijke service en professioneel advies. Voor de serieuze golfer beschikt EJN Sports over professionele clubfitting en een afslagruimte. Tevens heeft Evert Jan Nijhoff ruim 30 jaar ervaring in het bespannen van rackets. Een persoonlijke benadering van de klant staat bij ons centraal; wij bieden deskundig advies op maat.

ATG Safety & Training B.V. is specialist in:

  • Het schrijven van technische documentatie.
  • Het beoordelen van machines op veiligheid.

Hierbij verzorgt, begeleidt en adviseert ATG ook in zogenaamde CE-trajecten en geeft ATG advies en trainingen op het gebied van de Machinerichtlijn. In het verlengde van boven­staande ontwikkelt ATG voor productiebedrijven ook technische opleidingen en trainingen.

Binnen ATG zijn zowel technici als onderwijskundigen werkzaam. Dat stelt ATG in staat technische know-how te koppelen aan een goed onderbouwde en didactisch verantwoorde uitwerking waarbij veiligheid en gezondheid bij het werken aan machines altijd voorop staat.

Vanuit de overtuiging dat kwaliteit en samenwerking de basis moet zijn voor alles wat we doen, staan we iedere dag klaar voor ons netwerk van slaapspecialisten in Nederland, België en Duitsland.

Dat doen we als totaalleverancier met in de eerste plaats kwalitatief hoogstaande boxsprings, ledikanten en matrassen voor een mooie prijs. Dankzij uitgekiende logistiek leveren we daarbij heel veel direct uit voorraad en houden we levertijden op die manier kort.

Maar ook met verfrissende totaalconcepten en uitgebreide mogelijkheden voor white labels zijn we inmiddels een bekend en vertrouwd adres in de markt. Want dankzij onze ervaring weten we wat retailers nodig hebben om het beste te leveren voor hun klanten. Daarbij staan wij op onze beurt het liefst naast de ondernemer, zodat we samen tot de beste oplossingen komen.

De kracht van Key West Bedding is samen te vatten tot drie ijzersterke pijlers:

  • Breed assortiment
  • Ruime voorraad
  • Snelle levertijd