x

Wat kunnen we voor je vinden?

Op zaterdag 9 en zondag 10 november 2013 worden de speelsterktes voor 2014 bepaald volgens het DSS. De speelsterktes zijn vanaf maandag 11 november op te vragen via het spelersprofiel en de ratingoverzichten.

Op zaterdag 9 en zondag 10 november 2013 worden de speelsterktes voor 2014 bepaald volgens het DSS. De speelsterktes zijn vanaf maandag 11 november op te vragen via het spelersprofiel en de ratingoverzichten.

Lees hier alles over de procedure betreffende de speelsterktebepaling voor 2014.

Speelsterktebepaling
Aan het eind van het tennisseizoen (half november) wordt voor ieder KNLTB-lid de nieuwe speelsterkte bepaald. Dit gebeurt op basis van de eindejaarsrating die voortkomt uit het gemiddelde van de behaalde resultaten gedurende het seizoen, eventueel gecorrigeerd met een acceleratiewaarde, dempingwaarde of inactiviteitwaarde.

Na deze bepaling van de speelsterktes heeft iedere speler een nieuwe speelsterkte die een jaar hetzelfde blijft. Maar de actuele rating van de speler wijzigt in principe na iedere wedstrijd. Met onderstaande stroomschema’s kunt u per wedstrijd voor uzelf bepalen wat er wijzigt.

Klopt er iets niet in jouw speelsterkte, neem dan contact op met ledenadministratie@tcweusthag.nl.