x

Wat kunnen we voor je vinden?

Training (senioren)

Opgave tennislessen

De tennislessen worden aangeboden in een jaarprogramma lopende van september tot september. De facturatie daarvan is opgedeeld in 2 termijnen. Een 1e termijn van sept t/m februari en een 2e termijn van maart t/m augustus. De tennislessen worden binnen TC ’t Weusthag door gediplomeerde trainers gegeven.

Het tennisseizoen is altijd afhankelijk van de weersomstandigheden, we proberen dan ook 17 lesweken in een termijn te geven. Lessen die door slecht weer niet door gaan worden vrijwel altijd ingehaald. Ook de laatste jaren hebben we, ondanks de extreme winters of natte zomers, het streven van 17 weken met gemak gehaald. Het lesgeld voor volwassenen vanaf 1 maart 2023 bedraagt € 35 per maand. Voor jeugd trainingen gelden er andere tarieven, voor meer informatie klik hier.

Tennisles volgen bij TC Weusthag houdt tevens in: men dient lid te zijn van de tennisvereniging. Indien men geen lid is kan men dus geen lessen volgen!

Ten aanzien van alle aanmeldingen zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden met de aangegeven voorkeuren. Te late aanmeldingen lopen de kans niet voor training in aanmerking te komen.

Aanmelden is heel eenvoudig. Stuur een appje naar onze hoofdtrainer Peter Prins op 06-46140332 of vul onderstaande gegevens in en onze trainer zal contact met je opnemen.

Voorwaarden tennisles bij TC ’t Weusthag

  • Trainingslessen zijn alleen mogelijk indien je lid bent van TC ’t Weusthag. Nog geen lid van TC ’t Weusthag? Vul dan eerst het formulier in dat via de website te downloaden is (zie lidmaatschap);
  • In principe worden 17 lessen binnen een termijn van 6 maanden gegeven;
  • De definitieve bekendmaking van trainingsindeling zal door de trainer gecommuniceerd worden;
  • Na aanvang van de trainingen vindt in principe geen restitutie van lesgelden plaats. Ook niet bij blessure, zwangerschap en/of verhuizing;
  • Je maakt daarmee altijd een termijn van 6 maanden af en kan dus uitstappen in maart en september;
  • Door het formulier getekend retour te sturen machtig je TC ’t Weusthag het lesgeld te innen van het opgegeven bankrekeningnummer.