x

Wat kunnen we voor je vinden?

Senioren

Tennisles nemen?

Wil jij je skills en techniek verbeteren? Neem dan tennisles bij TC ’t Weusthag. Je krijgt dan wekelijks les van gedreven en gediplomeerde trainers. Meer weten over het nemen van tennisles en de kosten vind je op de pagina.

Competitie spelen?

Ben jij net zo enthousiast in tennissen als wij? Dan wil je ook competitie spelen. Samen met je team strijd je mee voor de overwinning. Meer weten over de alle competities en hoe jij je kan aanmelden vind op de deze pagina.

Vrij tennissen?

Om vrij te tennissen dien je een baan gereserveerd te hebben. Een baan reserveer je middels de All United Club App en kan voor een periode van 60 minuten. Na reservering van een baan ontvang je per mail een bevestiging. Bekijk hier een instructiesheet over het reserveren van een tennisbaan via de Club App.

Het totaal aantal senioren schommelt zo tussen de 520 en 550 leden. Ruim een kwart van deze groep heeft de leeftijd van 60 bereikt. Deze groep senioren is veelal overdag op de tennisbaan te vinden. Soms in sportkleding, soms in hun werkkleding om vrijwillig het park te onderhouden. Van baanonderhoud tot hand-en spandiensten in en rond het clubhuis en de accommodatie. Ook de aanleg van nieuwe beplanting en het onderhouden van de gehele groenvoorziening wordt zorgvuldig verzorgd. Deze enthousiaste, betrokken senioren zoekt altijd naar uitbreiding. Het is een prima gelegenheid om te integreren in de vereniging op sportief, recreatief vlak en tevens je nuttig te maken voor de vereniging.

Veruit het grootste deel van de seniorengroep heeft de leeftijd tussen 25 en 45 jaar. Veel leden uit deze groep genieten doordeweeks van de trainingslessen en spelen recreatief of prestatief competitie en/of nemen deel aan een toernooi.

Exemplarisch voor TC ’t Weusthag is dat de bardiensten door de senioren worden verzorgd. De Weusthag cultuur wordt hiermee gestimuleerd en met trots uitgedragen Bij deze wordt een beroep gedaan op de senioren om hun taak serieus te nemen waarbij het credo is “behandel je bargenoten als gasten zoals je zelf als gast graag wilt worden bediend”. Deze hoge mate van zelfredzaamheid van de vereniging betaalt zich uit in een gezellige sfeer en een kosteneffectieve begroting.