x

Wat kunnen we voor je vinden?

Het begint weer te kriebelen. Van 11 tot en met 18 augustus mogen jullie weer, mogen wij weer. Een week lang genieten van tennis, BBQ en gezelligheid op de mooie banen van TC Weusthag. Lees verder…

Vrienden

Ja vrienden! Zo wil ik jullie als fervente bezoekers van het Des Huizes Weusthag Open graag noemen. Het begint weer te kriebelen. Van 11 tot en met 18 augustus mogen jullie weer, mogen wij weer. Een week lang genieten van tennis, BBQ en gezelligheid op de mooie banen van TC Weusthag. Na het thema Helden in 2011, het thema Camping in 2012 gaan we weer een stap verder. Je gaat het beleven want het thema 2013 is: Reis rond de wereld in 8 dagen! We doen verschillende landen aan gedurende deze week. Wellicht doen we het op zijn Grieks, of misschien wel op zijn chinees, je gaat het meemaken.

Eén ding is zeker: Tijdens de feestavond op zaterdag 17 augustus gaan we naar Brazilië! Rio here we come. Zon, zee, strand en bijpassende kledij. Volgens ons een garantie voor een feest zoals je mag verwachten bij Weusthag. Dus plan die agenda vrij, ga in training, neem de bij de feestavond passende wax, koop die minikini (burkini’s verboden) en geef je vanaf nu op via toernooi.nl. Wees er snel bij, want we willen jou niet graag teleurstellen. De komende maanden zullen we je verder op de hoogte houden. Tot in augustus.