x

Wat kunnen we voor je vinden?

Over ons

Wij zijn de leukste tennisvereniging van Hengelo

In het hart van het Weusthagpark in Hengelo ligt het tennispark van TC ’t Weusthag. Een actieve vereniging, waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. Met 8 goed onderhouden all-weather-banen met LED-verlichting, een riant en deels overdekt terras en het gezellige clubhuis voorzien van moderne kleedruimtes is het een prachtig park, waar de ruim 600 leden het hele jaar door gebruik van maken. Een enthousiast team van professionele trainers haalt het uiterste uit iedereen, zowel qua plezier als prestatie.

Wist je dat

Het prachtige Weusthagpark wordt omringd door de woonwijken Vossenbelt, Bornsche Maten, Het Broek en Medaillon? Binnen enkele minuten fiets jij van deze wijken naar ons tennispark!

Modern park tussen het groen

8 all-weatherbanen

LED verlichting

Modern clubhuis

Ruime parkeerplaats

TC ‘t Weusthag beschikt over een modern park met 8 all-weather banen gelegen in het groen die het hele jaar door bespeeld kunnen worden. Dat betekent dat je zelfs bij regen of vorst in de openlucht kunt tennissen. Het park is altijd toegankelijk voor leden, waardoor er op elk favoriet moment getennist kan worden en beschikt over ruime parkeermogelijkheden.

Sportiviteit en gezelligheid

TC ’t Weusthag staat bekend om zijn gezelligheid. Dat uit zich in talloze tennisactiviteiten die worden georganiseerd voor zowel de senioren als de jeugd. Van officiële KNLTB-competities en -toernooien tot gezellige onderlinge wedstrijden en clubavonden. Maar ook buiten de tennisbaan is TC ‘t Weusthag een maatschappelijk betrokken en actieve vereniging. De vele activiteiten én de inzet van talloze vrijwilligers in verschillende commissies zorgen voor een rijk verenigingsleven.

Professionele tennislessen

De tennislessen worden verzorgd door een team van professionele en betrokken trainers. Zij geven op vakkundige en persoonlijke wijze les aan alle leeftijden, op alle niveaus. Van beginner tot gevorderde en van recreatief tot prestatiegericht. Ook Passend Tennis en 55+ tennis wordt aangeboden. De lesgroepen bestaan over het algemeen uit 4 personen, maar grotere of kleinere groepen of zelfs privéles zijn ook mogelijk. Veel leden genieten doordeweeks van de trainingslessen en spelen recreatief of prestatief competitie en/of nemen deel aan een toernooi.

Wist je dat

TC ‘t Weusthag ruim 150 jeugdleden telt en daarmee de grootste en leukste tennisclub voor de jeugd in Twente is? In de training wordt de basis gelegd vanuit de Tenniskids-methode.

Hoe het allemaal begon…

HTC verandert de naam, Rakum wordt opgeheven en iedereen wordt lid van de “nieuwe” club die opgericht is op 23 april 1923. Lees meer…

Onze clubidentiteit

Naast onze geweldige kleuren oranje en groen, onze sportiveiteit en gezelligheid hebben we een fantastisch clublied! Luister nu…