x

Wat kunnen we voor je vinden?

We gaan alweer richting het winterseizoen en dat betekent: Wintercompetitie! Voor de dames en herenpoules in de sterktes vanaf 9 t/m 7 wordt er weer gestreden in door jullie zelf samengestelde teams, zoals vorige jaren. Iedereen die (lees verder)

We gaan alweer richting het winterseizoen en dat betekent : Wintercompetitie

Voor de dames en herenpoules in de sterktes vanaf 9 t/m 7 wordt er weer gestreden in door jullie zelf samengestelde teams, zoals vorige jaren. Iedereen die geen team heeft kan zich uiteraard ook individueel opgeven. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt er per team weer 1x in de 2 á 3 weken gespeeld.

Kosten zijn +/- euro 40,= per team (incl ballen die jullie mogen houden, een hapje na afloop en een laatste avond met hapjes en de prijsuitreiking). Speeldagen zijn normaal gesproken de dinsdag en donderdag.

NIEUW vanaf deze winter is dat de spe(e)l(st)ers met speelsterkte 6 en beter zich individueel gaan opgeven. De organisatie zorgt ervoor dat je regelmatig aan het spelen komt in wisselende samenstellingen. Dus soms een mix en andere keren met z’n vieren van hetzelfde geslacht. Wel altijd met gelijkwaardige mede/tegenstanders. Uiteindelijk ontstaat er een ranglijst waarbij er aan het einde van de 6 maanden een beste man en vrouw naar voren komt. Deze worden eind maart 2014 gehuldigd op de afsluitende avond.

Geef je zsm op via tc@tcweusthag.nl. Ook verhinderingen, voorkeuren, speelsterktes en tel no’s aub vermelden.

De competitie zal beginnen op 8 oktober en eindigt op 27 maart.

Voor vragen kun je te allen tijde contact opnemen met de organisatie.

We zien de inschrijvingen graag tegemoet ! Deadline voor inschrijven is zondag 29 september 2013.

Cor Fransen  06-29007382
Erwin ten Donkelaar 06-53358107