x

Wat kunnen we voor je vinden?

Begin oktober beginnen we weer met de wintercompetitie. Vorig jaar was het een daverend succes. Dit jaar kunnen dames en heren van alle niveaus zich inschrijven. Geef je snel op en doe gezellig mee!! Lees meer…

Begin oktober starten we weer met de wintercompetitie! Afgelopen seizoen hebben de heren met niveau 6 en beter een onderlinge competitie gespeeld waarbij je elke keer met iemand anders tegen twee anderen van ongeveer gelijk niveau speelde. Dit was een groot, gezellig en sportief succes !

Daarom gaan we dat vanaf deze wintercompetitie zowel voor dames als heren op alle niveaus opzetten. We proberen op dinsdag- en/of donderdagavond te spelen vanaf ongeveer 20.00 uur (afhankelijk van deelname). Iedereen gaat individueel in steeds wisselende dubbels de strijd met elkaar aan. Elke wedstrijd wordt gespeeld om twee gewonnen sets waarbij de 3de set een super tie break is. Je speelt 1 x in de ongeveer 3 weken op een dinsdag of donderdagavond. Eind maart is er een finale-avond met een hapje en prijsuitreiking. Je speelt in totaal ongeveer 8 x gedurende het winterseizoen.

N.a.v. de eerste opgaves kunnen we al zeggen dat er ook een competitie voor niveau 7/8 wordt opgezet (heren/dames/mix).  


Opgave
Wil je deelnemen, mail dan naar 
tc@tcweusthag.nl je naam, telefoonnummer, speelsterkte en eventuele verhindering.

Groeten,
Arthur, Ruud en Erwin