x

Wat kunnen we voor je vinden?

De Grote Clubactie is afgelopen, de trekking is geweest en we hopen dat ook jullie in de prijzen zijn gevallen. Voor onze vereniging heeft de Grote Clubactie een bedrag van € 888,- opgeleverd!! Lees verder …

De Grote Clubactie is afgelopen, de trekking is geweest en we hopen dat ook jullie in de prijzen zijn gevallen. Voor onze vereniging heeft de Grote Clubactie een bedrag van € 888,- opgeleverd!! Hier zijn we natuurlijk ontzettend blij mee. Het geld gaan we besteden aan de jeugd. Zodra bekend is wat we er precies mee gaan doen, informeren we jullie uiteraard.

Dit jaar hebben van de ruim 100 jeugdleden, 36 leden in totaal 370 loten verkocht. Een mooie prestatie waarvoor we jullie allemaal hartelijk willen bedanken. Zoals beloofd krijgen de drie jeugdleden die de meeste loten hebben verkocht nog een leuke prijs van ons. Deze prijzen gaan we in januari aan de winnaars uitreiken.

Ook hebben een aantal jeugdleden meer dan 20 loten verkocht en hiermee winnen zij een kaartje voor een attractiepark. Deze namen maken we ook in het nieuwe jaar bekend. En we hopen natuurlijk dat jullie ook in 2015 weer actief loten willen verkopen.

Nogmaals hartelijk bedankt!

Wendy Franke