x

Wat kunnen we voor je vinden?

Onze nieuwe sponsoren: Slagerij Güven & Markant Internet

Onze club vaart wel bij de vele vrijwilligers die wij hebben en een veelgehoorde uitspraak zoals ‘vrijwilligers zijn de levensader van een sportclub’ geldt dan ook voor TC ’t Weusthag. Mocht je het leuk vinden om je ook in te zetten voor TC ´t Weusthag, laat dit dan even weten, want we kunnen altijd mensen gebruiken en hebben zelfs enkele vacante posities die we graag ingevuld zouden zien. Net zoals vrijwilligers zijn ook onze sponsoren een essentieel onderdeel van onze club en zorgen deze sponsoren ervoor dat wij als tennisclub leuke dingen kunnen doen alsmede ons park representatief kunnen houden. Velen van jullie hebben ze ongetwijfeld al zien hangen, maar sinds kort hebben wij twee nieuwe sponsordoeken op baan 3 en 4 hangen en ook het nieuwe sponsorbord tussen baan 1 en 2 is menigeen al opgevallen.

Güven Slagerij sponsort sinds kort onze club, waar wij zeer content mee zijn. Güven Slagerij is een zeer moderne slagerij met vele lekkere soorten vlees, vis of kip. Mocht je wat lekkers op tafel willen zetten, bezoek dan eens hun mooie & gastvrije slagerij en verwen jezelf met een stukje kwaliteit voor een hele scherpe prijs.

Ook Markant Internet is een nieuwe naam binnen TC ´t Weusthag. Markant Internet is hét zoekmachine marketing bureau dat ondernemingen online kan laten groeien, dus mocht je online meer succes willen behalen; stap dan eens binnen bij Markant Internet en zij doen de rest.

Uiteraard staan we altijd open voor nieuwe sponsoren, dus mocht je interesse hebben in het sponsoren van onze club, neem dan even contact met ons op!