x

Wat kunnen we voor je vinden?

Beter, sneller en gebruiksvriendelijker dan ooit… eindelijk is de nieuwe website van TC ’t Weusthag live!

Sinds de lancering van onze vorige website (inmiddels alweer zeven jaar geleden) is er veel veranderd. Websites worden tegenwoordig vooral veel op mobiele devices bekeken en daarnaast hebben we als gebruikers een constante behoefte aan ‘instant gratification’. Voor ons dus genoeg reden om de website van tennisclub TC ’t Weusthag eens flink onder handen te nemen. Check hieronder welke mooie en handige aanpassingen we allemaal hebben gemaakt.

Responsive design

De nieuwe website is volledig geschikt voor alle schermen zowel voor desktop als voor mobiel en tablet. Vanaf nu is alle informatie snel en gemakkelijk te vinden overal waar je bent.

Ledenaccount

Leden kunnen vanaf vandaag inloggen en zo hun gegevens zelf aanpassen en aanvullen. Heb je nog geen inloggegevens dan kan je deze eenvoudig via de website aanvragen. Je krijgt dan een e-mail met een tijdelijk wachtwoord. In de toekomst zullen functies zoals baanbezetting, bardiensten en competitie data te bekijken zijn via jouw account.

Doorzoek de website

Soms kan je net niet vinden wat je zoekt. Wij proberen je met deze zoekfunctie te helpen. Klik in het menu op het vergrootglas of met toetsencombinatie (Shift + F) en er klapt een zoekbalk uit. Voer hier je zoekopdracht in en wij vinden voor je de pagina die je zoekt. Makkelijk he?!

Veilig staat voorop

De nieuwe website maakt ook gebruik van een veilige verbinding. Dit kan je zien door het groene slotje in je adresbalk. Belangrijk bij het inloggen en het wijzigen van gegevens wil je zekerheid hebben dat niets in verkeerde handen komt.

En nog veel meer

Maar dat is nog niet alles… Zo kan je ook zaken zoals gevonden voorwerpen aangeven, ideeën aandragen voor de club, opgeven voor trainingen en onze activiteiten agenda bekijken.

Wat nog komen gaat

Wij hebben nog veel meer plannen voor de website, om even een paar te noemen:
  • video tips van de trainers
  • zelf vlogs kunnen delen
  • een app te lanceren
  • nieuwe sponsor mogelijkehden aan te bieden
Houdt de website dus in de gaten! Onze IT commissie bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers die altijd bezig zijn nieuwe dingen te bedenken. Wil je onze team komen versterken? Neem dan contact op. We wensen je veel leesplezier en als je vindt dat er iets beter kan, geef het ons dan door of plaats een reactie hieronder!