x

Wat kunnen we voor je vinden?

De parkcommissie heeft de afgelopen periode weer flink wat werk verzet ter verbetering van ons mooie tennispark. Lees verder…De parkcommissie heeft de afgelopen periode weer flink wat werk verzet ter verbetering van ons mooie tennispark. Zo hebben we een behoorlijk steentje bijgedragen aan de opbouw van de kapschuur en aan het aanleggen van het elektra en de verlichting in en om de kapschuur. We moeten nog een aantal punten op de i zetten, maar het resultaat mag er zijn! We krijgen veel positieve reacties, ook van spelers van andere verenigingen.

We hebben een start gemaakt met het verhogen van de banken naast de banen. Dit kost meer tijd en is meer werk dan we hadden verwacht. Zes van de 16 banken zijn nu klaar, dit betreft banken aan de buitenzijde van de banen. Ook hier zijn we tevreden met het resultaat. We gaan proberen om de overig banken zo spoedig mogelijk klaar te hebben.
Tussen de werkzaamheden door hebben we de verlichting in het clubhuis gecontroleerd en kapotte lampen vervangen. Daarnaast is de speeltuin van de kinderen veiliger gemaakt. In het toilet is een kapotte urinoir spoeler en het slot bij de oude kleedkamers vervangen.

Voor de toekomst hebben we nog een flink aantal klussen op de lijst staan. Om budgettaire redenen kan niet alles tegelijk aangepakt worden. We zijn bezig met een prioriteitenlijst. We houden jullie op de hoogte.
De park commissie bestaat tegenwoordig uit de volgende personen: Bert Spijkerman, Rudy Alink, Gert Peddemors en Erik Beltman.