x

Wat kunnen we voor je vinden?

We zijn weer over gegaan naar het inplannen van meer leden van de club voor de bardiensten. Ook niet competitie spelende clubleden worden af en toe hier voor in gepland. Lees meer…

Zoals sommigen al gemerkt hebben, zijn we weer over gegaan naar het inplannen van meer leden van de club voor de bardiensten. Ook niet competitie spelende clubleden worden af en toe hiervoor in gepland. Dit is niet alleen om de druk op competitie spelende leden wat te verminderen, het heeft vooral te maken met het feit dat we de leden meer met elkaar willen verbinden. Tijdens de bardienst ontstaan er mooie momenten van ontmoetingen met andere leden en daardoor ontstaat er meer onderlinge betrokkenheid. Samen kunnen we er op deze wijze voor zorgen dat de gezelligheid en gastvrijheid bij Weusthag blijft voortbestaan. 

Via de mail ontvang je de planning als je bent ingedeeld. In dezelfde mail staat ook een handleiding voor de bardienst. Mocht je niet kunnen dan vragen we een ieder om zelf vervanging te regelen. Meestal lukt dat prima als je even rondvraagt op je trainingsavond.
Wil je wel even aan ons doorgeven met wie je de vervanging hebt geregeld?

We rekenen op jullie inzet, dank je wel allemaal en heel veel plezier!

Groet,
de barcommissie