x

Wat kunnen we voor je vinden?

De afgelopen maand is het rustig geweest aan het bar(re) front. Competitie geweest en nu gaan we zo langzamerhand weer naar de toernooien toe. Velen van jullie zijn middels de mail weer uitgenodigd om daarin ook een steentje bij te dragen in de vorm van het draaien van een bardienst. Wellicht ten overvloede: kun je niet, zorg dan zelf voor vervanging. Lees verder…

De afgelopen maand is het rustig geweest aan het bar(re) front.

Competitie geweest en nu gaan we zo langzamerhand weer naar de toernooien toe. Velen van jullie zijn middels de mail weer uitgenodigd om daarin ook een steentje bij te dragen in de vorm van het draaien van een bardienst. Wellicht ten overvloede: kun je niet, zorg dan zelf voor vervanging.
Tijdens de toernooien zal een vast iemand per toernooi van de barcommissie aanspreekpunt zijn. De namen zullen we aan de toernooi commissie kenbaar maken.
Tijdens de toernooien willen ook weer het aanbod van verse broodjes gaan doen. Mocht je je hiervoor willen inzetten ( en dat zien we graag :-)), meldt je dan even bij het volgende mailadres: e.knip@aveleijn.nl.

We hopen op druk bezochte toernooien met vooral mooi en lekker tennisweer.

En voor alle vakantiegangers: lekker genieten in goede gezondheid en tot snel.

Groeten de barcommissie.