x

Wat kunnen we voor je vinden?

Ook wij kijken terug op een mooie competitie. Waar we vorig jaar gestart zijn met het aanbieden van “nieuwe broodjes” naast de ohh zo gewaardeerde broodjes kroket en frikandel, hebben we eerste weken gepoogd dit uit te besteden. Lees verder…

Ook wij kijken terug op een mooie competitie. Waar we vorig jaar gestart zijn met het aanbieden van “nieuwe broodjes” naast de ohh zo gewaardeerde broodjes kroket en frikandel, hebben we eerste weken gepoogd dit uit te besteden. Het was anders dan vorig jaar, dat kregen we terug van de spelers op de zaterdag en zondag. Zeker een goed en smakelijk alternatief voor de frituur maar de roep om de broodjes van vorig jaar bleef. Dus hebben we dat weer opgepakt. Volgend seizoen zullen we dat ook weer aanbieden.

Tijdens de competitie is het je misschien al opgevallen maar dit jaar werden er ook warme maaltijden geserveerd op de zaterdag. Aart en Petra hebben dit op zich genomen omdat zij vonden dat er een alternatief moest komen voor de traditionele vette hap. We zagen vele bordjes uit de keuken komen met pasta bolognese of nasi of een lekkere burrito. Inmiddels hebben we de balans kunnen opmaken en dit idee als geslaagd labelen. Dat betekent dat we volgend jaar de competitie-maaltijd weer gaan verzorgen vanuit de keuken.

 

Volgend jaar zullen we alle aanvoerders uitnodigen voor een overleg om te bespreken wat je als team kunt betekenen in de catering.

Dat wat Aart en Ik (zei de gek) elk weekend doen trekt wel een enorme wissel tijdens de competitie weekenden. We denken dat als we de inspanning voor de catering delen met elkaar het resultaat minstens zo goed zal zijn en de voldoening voor een ieder niet minder.

 

Dit jaar zijn we ook gestart met een nieuwe indeling voor de bardiensten. Wij zijn er wat de competitie betreft heel tevreden over, compliment voor jullie allen!! De doordeweekse bardiensten kunnen hier en daar wat beter afgestemd worden. We gaan er vanuit dat gaandeweg het jaar dit ook een succes wordt.

 

Op naar de zomer, op naar de toernooien! Wij hebben er zin in. En heb je zin om op een avond tijdens het toernooi je talenten als live-kok tentoon te spreiden?? Aarzel niet en meldt je aan, inkoop krijg je vergoed uiteraard en de waardering is altijd enorm goed voor je ego J.

Hiervoor kun je je aanmelden bij Jeroen van Dijk, Jeroen Steggink, Merijn Visser, Noel Rolink, Roy Kooiker of Erna Knip.

 

Een hele fijne zomer voor jullie allemaal namens de Barcie,

 

Erna Knip