x

Wat kunnen we voor je vinden?

Op zondag 9 juni 2013 vindt het jaarlijkse Ouder-Kind toernooi plaats welke de naam Tom & Jerry Toernooi heeft. Deze is komen te vervallen wegens weersomstandigheden op 24 maart jl. Lees verder…

Op zondag 9 juni 2013 vindt het jaarlijkse Ouder-Kind toernooi plaats welke de naam Tom & Jerry Toernooi heeft. Deze is komen te vervallen wegens weersomstandigheden op 24 maart jl.

Let op: Graag opnieuw inschrijven (de inschrijvingen van 24 maart vervallen)!

Het is een dubbeltoernooi waarbij een koppel bestaat uit een jeugddeelnemer (t/m 17 jaar) en een seniordeelnemer. Dit kan een vader met zoon zijn, een oma met kleinkind, een tante met nichtje of jij met de buurvrouw, als 1 van beide maar lid is van TC ’t Weusthag.

Bedenk dan samen een leuke teamnaam voor jullie 2 en geef je team op via nathalieseelen@gmail.com.

Vermeld bij inschrijving jullie teamnaam, jullie eigen namen, jullie leeftijden, telefoonnummer en hoeveel tennisjaren ervaring jullie hebben.

Jullie worden dan op 9 juni om 09.45 uur op de tennisbaan van ’t Weusthag verwacht en de dag eindigt met een spannende prijsuitreiking.

Het inschrijfgeld is €7,- per team (graag gepast betalen).

Naast tennissen zijn er diverse spel- en knutselactiviteiten en lekkernijen op het park, dus neem ook al je vrienden en familie mee, dan maken we er met z’n allen een gezellige dag van!

Schrijf je in voor 2 juni; wij verheugen ons er op!

Jeugdcommissie TC ‘t Weusthag

Alle banen zijn gereserveerd vanaf 9.00 uur tot ongeveer 15.00 uur ’s middags.