x

Wat kunnen we voor je vinden?

4 G-tennissers van onze club hebben zondag 2 juli j.l. meegedaan aan de Nederlandse G-tennis kampioenschappen in Assen. Lees verder…

4 G-tennissers van onze club hebben zondag 2 juli j.l. meegedaan aan de Nederlandse G-tennis kampioenschappen in Assen. Een fantastisch georganiseerde dag met een muzikale ontvangst door de plaatselijke josti-band, het Wilhelmus en het hijsen van de Nederlandse vlag als officiële opening van de wedstrijden. ’s Morgens werden de poulewedstrijden gespeeld en werd duidelijk dat Estelle Wolbers (categorie 1) na 2 heel spannende wedstrijden (5-5- en 5-4 gewonnen) winnares werd in haar klasse en dus Nederlands kampioen!


Gijs IJpenburg (cat 3) en Davy Tomlinson (cat 4) speelden prima maar werden net geen eerste in hun poule. Voor Niels ter Brake begonnen de voorronde wedstrijden iets later maar dat bracht hem niet van zijn stuk, hij werd eerste in de poule en mocht later die middag de finale in zijn categorie 3 spelen. Na een spannende wedstrijd werd het uiteindelijk 4-3 voor Niels en daarmee de 2e Nederlands kampioen!
Al met al een prima resultaat en iedereen heeft genoten van de sportiviteit, broederschap, saamhorigheid en enthousiasme van alle spelers, begeleiders en organisatie.