x

Wat kunnen we voor je vinden?

Ook dit jaar hebben we weer meegestreden in de najaarscompetitie 2018 voor de jeugd. Maar liefst zeven teams hebben voor het kampioenschap najaar 2018 fanatiek gespeeld. Met als resultaat twee kampioenen! Lees meer….

Ook dit jaar hebben we weer meegestreden in de najaarscompetitie 2018 voor de jeugd. Maar liefst zeven teams hebben voor het kampioenschap najaar 2018 fanatiek gespeeld. Met als resultaat twee kampioenen! Drie gele teams, vier groene teams gingen de strijd aan.

Halverwege de competitie hadden maar liefst vijf (!!) teams kans op het kampioenschap. Helaas, door blessures en toch iets betere tegenstanders zijn er uiteindelijk twee teams kampioen geworden. Klasse gedaan!

Geel gemengd t/m 14 jaar behaalde voor de tweede keer dit jaar het kampioenschap. Sterre, Quirine, Isa, Lucas en Mick waren hier verantwoordelijk voor.
Ook het jongensteam t/m 17 jaar haalde voor de tweede keer dit jaar het kampioenschap. Voor de laatste keer speelden ze in deze samenstelling.  Volgend jaar gaan de heren over naar de senioren competitie. Melvin, Thijs, Maurits en Tim van harte gefeliciteerd!

De weersomstandigheden waren vrij goed dit jaar. Slechts 1 keer regende het zo hard , dat de wedstrijden uitgesteld moesten worden. Al met al een prachtige competitie met een zeer  veelbelovende jeugdgroep bij ’t Weusthag.

Namens de jeugdcommissie,

Marian en Corrine