x

Wat kunnen we voor je vinden?

Bij TC ’t Weusthag wordt veel inspanning geleverd om de leden op hoogte te brengen en te houden van de gebeurtenissen binnen de vereniging. De communicatie via de digitale nieuwsbrief is één van de methoden om de laatste nieuwtjes te bekijken. Lees verder…

Bij TC ’t Weusthag wordt veel inspanning geleverd om de leden op hoogte te brengen en te houden van de gebeurtenissen binnen de vereniging. De communicatie via de digitale nieuwsbrief is één van de methoden om de laatste nieuwtjes te bekijken.

De leden en belangstellenden kunnen onder Media, dan Media uitingen, een emailadres opgeven om de nieuwsbrief te ontvangen. In de distributielijst van de nieuwsbrief is daarnaast ook het ledenbestand toegevoegd.

Het ledenbestand is in te zien door een account aan te maken op MijnKNLTB met behulp van je bondsnummer en postcode. Nadat je op deze portal bent ingelogd is de ledenlijst van TC ’t Weusthag in te zien en kun je controleren of je telefoonnummer en email gegevens nog actueel zijn. Meer informatie is te vinden op KNLTB.nl

Hierbij het verzoek aan de leden om bovenstaande uit te voeren en mutaties door te geven aan ledenadministratie@tcweusthag.nl. De mutaties zullen dan worden verwerkt en je krijgt hier een bevestiging van.