x

Wat kunnen we voor je vinden?

Als vereniging proberen wij nu al een hele tijd onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, en dat doen we inmiddels al op heel veel gebieden. Enkele voorbeelden hiervan zijn … lees verder

Als vereniging proberen wij nu al een hele tijd onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, en dat doen we inmiddels al op heel veel gebieden. Enkele voorbeelden hiervan:


– Regionale Special Heroes Dag bij TC ’t Weusthag

Op dinsdag 10 mei organiseert Special Heroes in samenwerking met Tc ’t Weusthag een tennistoernooi/dag voor het speciaal onderwijs. Op deze dag zullen 50-70 leerlingen in de leeftijd van 12-18 jaar van 9.30- 14.15 uur tennisclinics volgen en een tennistoernooitje spelen.


– Tennisclinics bij diverse scholen uit het speciaal onderwijs

Vele kinderen uit he speciaal onderwijs laten we kennis maken met tennis zowel in de gymzaal als ook op ons park.


– Tennisles op donderdag vanaf 15.30 uur

Iedere donderdag heeft er een groep kinderen van de Korhoen school bij ons tennisles. Er zijn hier nog enkele plekken vrij, dus als u nog iemand weet uit het speciaal onderwijs….. iedereen is van harte welkom.


– Scoren door bewegen

In samenwerking met FC twente organiseren we scoren door bewegen. Een groep volwassen g-sporters maakt kennis met diverse sporten waaronder tennis. Binnenkort gaan zij nogmaals twee keer ons park bezoeken.


– 55+ tennis op dinsdagmorgen

Iedere dinsdagmorgen starten we om 10.00 uur met een groep enthousiaste mensen die willen kennismaken met tennis. We willen ze door middel van lessen enthousiasmeren voor de tennissport in de hoop dat ze daarna lid willen worden van onze club. Weet u nog mensen waar dit zeer geschikt voor zou zijn, maak ze dan attent op deze mogelijkheid. Iedereen is welkom.

Kortom allemaal fantastische initiatieven waar we ons als weusthag voor inzetten, en waarvan we hopen dat we deze acties alleen maar verder mogen uitbreiden in de komende jaren.