x

Wat kunnen we voor je vinden?

Introductie

Cultuur

Om onze kernwaarden goed te bewaken is er bewust gekozen om samen met de leden taken binnen de tennisclub uit te voeren. De samenhorigheid verenigt ons. Om deze reden lukt het ons ook nog steeds gezamenlijk de barfunctie gezellig en goedkoop in te vullen. Als senior lid wordt een keer of twee tot drie per jaar beroep op je gedaan om deze barfunctie te bekleden. Het is sportief als je je rol goed pakt en dan wordt het ook nog eens gezellig achter en aan de bar. En laten “sportiviteit” en “gezelligheid” nu net onze kernwaarden zijn!

Introductie

Je wordt als nieuw lid geïntroduceerd! Zo’n 4 keer per jaar wordt een bijeenkomst(je) speciaal voor alle nieuwe leden georganiseerd. De introductiecommissie nodigt je uit en legt het reilen en zeilen binnen onze tennisclub uit. Je kunt hier ook een parksleutel verkrijgen die je toegang geeft tot het park zodat je altijd kunt tennissen. Op deze manier krijg je al nieuw lid een warm welkom en voel je je snel thuis. Je kunt je alvast aanmelden door een e-mailbericht te sturen aan introductie@tcweusthag.nl.

Informatie voor nieuwe leden

Als nieuw lid ben je nog niet bekend met alle voorzieningen en regels bij ons. Wij hebben de belangrijkste punten hier voor je op een rij gezet. Download onze informatie folder voor nieuwe leden.

Veel sportiviteit en gezelligheid!