x

Wat kunnen we voor je vinden?

Lid worden

Allereerst bedankt voor je interesse in onze club en om misschien lid te woden. Op deze pagina vind je alle informatie over hoe je lid kan worden.

Onze lidmaatschapsvormen

Een lidmaatschap kent 2 varianten, namelijk:

  1. een jeugd lidmaatschap (tot 17 jaar)
  2. een senioren lidmaatschap (vanaf 18 jaar)

Dit is conform de leeftijdsbepaling van het KNLTB.

Contributie betalen

Elk lid betaalt contributie. Dit wordt een keer per jaar via automatische incasso geïncasseerd. Voor jeugdleden wordt vanaf maart, in 6 maandelijkse termijnen geïncasseerd. Voor seniorenleden geldt een jaarlijkse incasso in maart van ieder jaar. De contributiebedragen zijn:

  • Voor juniorenleden €60 per jaar
  • Voor seniorenleden €145 per jaar + eenmalig €20 inschrijfkosten

Word je lid tijdens het lopende jaar, dan zal de contributie per kwartaal na rato verrekend worden.

Word vandaag lid

Wil je lid worden van onze tennisvereniging meld je dan aan via de link hieronder. Tijdens de registratie vragen wij een aantal gegevens van jou. Als iets niet duidelijk is neem dan contact op met Sandra van de ledenadministratie.

Tennisles nemen?

Wil je ook training volgen bij een van onze tennistrainers meld je dan hier aan.

Lessenstop

Momenteel hebben wij een lessenstop voor senioren. Door de vele aanvragen hebben wij geen plek meer voor nieuwe lessers. Een verzoek kan ingediend worden via penningmeester@tcweusthag.nl in het geval er een plek vrijkomt. Voor jeugd is er geen ledenstop.

Onze ClubApp

Alle informatie en nieuws kan je ook via onze ClubApp volgen. Ook voor het makkelijk reserveren van een tennisbaan. Download hier onze ClubApp.

Online een baan reserveren?

Wil je bij ons een keertje vrij tennissen dan zul je een baan moeten reserveren. Dit kan gemakkelijk via onze ClubApp. Bekijk hier de handleiding hoe je een baan via de app kan reserveren.