x

Wat kunnen we voor je vinden?

Op 19 december is er een ledenraadvergadering van de KNLTB. Eventuele, ingrijpende spelregelveranderingen zullen we in de volgende nieuwsbrief kenbaar maken. Lees verder…

Op 19 december is er een ledenraadvergadering van de KNLTB. Eventuele, ingrijpende spelregelveranderingen zullen we in de volgende nieuwsbrief kenbaar maken. Competitie-indeling is rond, waarschijnlijk zal pas eind december 2013 de officiële opgave mogelijk zijn. Niet eerder ivm computer technische problemen bij de KNLTB. Zijn er nog spelers die graag competitie willen spelen in het voorjaar, dan is dit nog je kans. Mail naar tc@tcweusthag.nl.

Wintercompetitie is op de helft en loopt prima. Zowel heren- als damesdubbelpartijen zijn meestal spannend, ook de heren 6 competitie jongens hebben spannende partijen en wat heel voornaam is > na de tijd is het erg gezellig! Allemaal fijne feestdagen en een gezellige jaarwisseling namens de TC.

[UPDATE] We zijn ook nog op zoek naar enkele dames die in de voorjaarscompetitie op dinsdag overdag mee willen doen. Info en opgave tc@tcweusthag.nl.