x

Wat kunnen we voor je vinden?

Het nieuwe ledenadministratie pakket biedt een totaaloplossing online. De voor TC ‘t Weusthag belangrijke kernmodules – ledenadministratie, boekhouding, CMS – zijn volledig geïntegreerd. Lees verder…

Het nieuwe ledenadministratie pakket biedt een totaaloplossing online. De voor TC ‘t Weusthag belangrijke kernmodules – ledenadministratie, boekhouding, CMS – zijn volledig geïntegreerd. Daarbij zijn we binnenkort in staat om alle informatie via diverse kanalen – website, mail, persoonlijke email– te presenteren. De vernieuwde website is de eerste stap wat met dit pakket is gezet en er volgen nog een aantal andere functionaliteiten. De ledenadministratie wordt in de zomermaanden omgezet en heeft het voordeel dat deze niet meer lokaal bij iemand staat, maar op een beveiligde server en de back up ook is georganiseerd.

Nieuwe aanmeldingen worden in de maanden juli en augustus aangenomen, maar het kan zijn dat de verwerking ervan wat langer duurt dan gebruikelijk. Wij vragen hierbij om jullie begrip.