x

Wat kunnen we voor je vinden?

Je kunt er niet meer om heen. Afgelopen zaterdag is een begin gemaakt met de fundering van de kapschuur. Hiermee gaat een langgekoesterde wens van vele Weusthagers in vervulling. Lees verder…

Je kunt er niet meer om heen. Afgelopen zaterdag is een begin gemaakt met de fundering van de kapschuur. Hiermee gaat een langgekoesterde wens van vele Weusthagers in vervulling. De komende zaterdagen zal met man en macht gewerkt worden om dit toekomstige pareltje van het weusthagpark te realiseren.
Het doel is om op de eerste competitiedag al te kunnen genieten van de kapschuur. Zaterdag 19 maart zal er een begin gemaakt worden met het geraamte en 26 maart zal waarschijnlijk het hoogste punt bereikt worden. 2 april zal de gevelbekleding en verdere afwerking op de planning staan en ergens zullen we ongetwijfeld nog een keer bij het pannenbier aankomen. Het project wordt uitgevoerd door een enthousiast projectteam en we kunnen alle hulp gebruiken dus bij deze een oproep naar alle klussers binnen TC ‘t Weusthag.

Als je denkt: ik kan ook een hamer vast houden en je vindt het leuk om je steentje bij te dragen schroom dan niet om je aan te melden. Dit kan door een mailtje naar a.deruiter@tcweusthag.nl. Tot op 1 van de klus zaterdagen!

Projectteam “Kapschuur”