x

Wat kunnen we voor je vinden?

Jeugdkamp 2022

Het jeugdkamp zit eraan te komen. Op 18 en 19 juni hopen we een grote groep jeugd te mogen ontvangen op onze club voor 2 dagen plezier en vertier. Alle jeugdleden kunnen zich opgeven. Ondanks dat de activiteiten nog geheim zijn, kunnen we al 1 belangrijke activiteit prijsgeven. We gaan een Padel spelen. Via een clinic leer je de spelregels van Padel en met behulp van spelletjes ontwikkel je je talent. 

Verdere invulling van het kamp blijft nog geheim. Maar zorg dat je erbij bent! Geef je snel op door te mailen naar jw.logtenberg@tcweusthag.nl

Vrijwilligers

Een vereniging draait op vrijwilligers. Dat is voor de jeugdcommissie niet anders. Wij zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij de organisatie van de jeugdcompetitie en met andere activiteiten. Je bent er niet veel tijd aan kwijt, maar de waardering is enorm. We zoeken bijvoorbeeld ook nog meer begeleiding voor het jeugdkamp. Als je denkt dat je hier in kunt helpen, laat het me dan weten. Er is altijd een warm plekje beschikbaar in onze gezellige commissie.