x

Wat kunnen we voor je vinden?

Wat leuk dat velen van jullie al weer over het TENNISKAMP hebben en zich verheugen op dit spectaculaire weekend. Het weekend is 20-21-22 juni a.s. en we gaan weer naar de leuke kampeerboerderij in Lemele, De Eskamp (www.de-eskamp.nl) voor sommigen onder ons een bekende bestemming waar we al fantastische weekenden hebben gehad. Lees verder…

Beste tennistoppers van TC ‘t Weusthag

Wat leuk dat velen van jullie al weer over het TENNISKAMP hebben en zich verheugen op dit spectaculaire weekend. Het weekend is 20-21-22 juni a.s. en we gaan weer naar de leuke kampeerboerderij in Lemele, De Eskamp (www.de-eskamp.nl) voor sommigen onder ons een bekende bestemming waar we al fantastische weekenden hebben gehad.

Zoals elk jaar vragen wij ouders/verzorgers om jullie naar deze bestemming op vrijdagmiddag te brengen. Bij aankomst om 16:30 uur dienen de kosten te worden betaald (uiteraard voor de ouders onder het genot van een kopje koffie/thee). Met wederom een enorme steun van onze vereniging hebben we de kosten, net als vorig jaar, op € 40,00 per persoon kunnen houden, zodat we deze mooie lokatie voor 2 nachten kunnen gebruiken. Het eten is verzorgd vanaf het diner op vrijdagavond t/m de lunch van zondagmiddag. Jullie ouders worden op zondag om 15.00 uur weer verzocht jullie op te halen.

Ook dit jaar maken we er een sportief weekend van en gaan we natuurlijk ook weer griezelen in het bos met een superspannend nachtspel. De rest houden we nog even voor ons want een verrassing moet het natuurlijk ook zijn.

Aangezien we vorig jaar een geweldige Bonte Avond hebben gehad is het verzoek, vooral van jullie,
om weer zo’n avond te organiseren. Dus verzin weer iets leuks, spectaculairs, swingends of juist grappig samen met je vrienden/vriendinnen… maar alleen is natuurlijk ook top! Dan maken we er op de zaterdagavond, na een heerlijke BBQ, weer een gezellige avond van.

Vergeet ook je racket en tennisschoenen niet want de trainers zullen jullie weer op een leuke manier aan het “werk” zetten.

Kortom….. het wordt weer een sportief,vermoeiend maar vooral leuk weekend!

Wil je hier graag bij zijn en het allemaal beleven, geef je dan nu op!
Dit kun je doen via onze mail: jeugd@tcweusthag.nl

De uiterste datum voor opgave is 8 juni a.s. maar wil je er zeker van zijn dat je mee gaat geef je dan zo snel mogelijk op want VOL = VOL

Graag even de volgende gegevens vermelden:
Naam + Leeftijd + Emailadres + telefoonnummer ouders en met wie je een kamer wil delen. Eventulele bijzonderheden, zoals; medicijngebruik,dieet etc. is voor ons ook erg handig om te weten.

Heb je verder nog vragen dan kun je altijd bellen naar Ellen ten Donkelaar 06-1221 8312 of mailen naar jeugd@tcweusthag.nl

Met vriendelijke groeten,
Jeugdcommissie TC ’t Weusthag en begeleiders.