x

Wat kunnen we voor je vinden?

Training (jeugd)

De tennislessen worden aangeboden in een jaarprogramma lopende van september tot september. De facturatie daarvan is opgedeeld in 2 termijnen. Een 1e termijn van sept t/m februari en een 2e termijn van maart t/m augustus. De tennislessen worden binnen TC ’t Weusthag door gediplomeerde trainers gegeven. Je kunt je hiervoor opgeven door het inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar trainer@tcweusthag.nl. Diegene die gebruik maakt van wintertraining kan aan de trainer aangeven of hij / zij doorgaat in de zomer.

Het tennisseizoen is altijd afhankelijk van de weersomstandigheden, we proberen dan ook 17 lesweken te geven. Lessen die door slecht weer niet door gaan worden vrijwel altijd ingehaald. Ook de laatste jaren hebben we, ondanks de extreme winters of natte zomers, het streven van 17 weken met gemak gehaald. Het lesgeld voor junioren vanaf 1 maart 2023 bedraagt € 17,50 per maand.

Twee keer per week lessen is ook mogelijk, vraag hiervoor naar de mogelijkheden bij de trainer.

Bij de jeugdtraining streven we naar groepen van 8 personen en wordt de basis gelegd vanuit de Tenniskids methode.

Tennisles volgen bij TC ’t Weusthag houdt tevens in: men dient lid te zijn van de tennisvereniging. Indien men geen lid is kan men dus geen lessen volgen!

Ten aanzien van alle aanmeldingen zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden met de aangegeven voorkeuren. Te late aanmeldingen lopen de kans niet voor training in aanmerking te komen.

Lessenstop

Momenteel hebben wij een lessenstop voor senioren. Door de vele aanvragen hebben wij geen plek meer voor nieuwe lessers. Een verzoek kan ingediend worden via penningmeester@tcweusthag.nl in het geval er een plek vrijkomt. Voor jeugd is er geen ledenstop.

Voorwaarden tennisles bij TC ’t Weusthag

  • Trainingslessen zijn alleen mogelijk indien je lid bent van TC ’t Weusthag. Nog geen lid van TC ’t Weusthag? Vul dan eerst het formulier in dat via de website te downloaden is (zie lidmaatschap).
  • In principe worden 17 lessen binnen een termijn van 6 maanden gegeven;
  • De definitieve bekendmaking van trainingsindeling zal door de trainer gecommuniceerd worden;
  • Na aanvang van de trainingen vindt in principe geen restitutie van lesgelden plaats. Ook niet bij blessure en/of verhuizing;
  • Je maakt daarmee altijd een termijn van 6 maanden af en kan dus uitstappen in maart en september;
  • Door het formulier getekend retour te sturen machtig je (eenmalig) de penningmeester van TC ’t Weusthag het lesgeld te innen van het opgegeven bank/gironummer.