x

Wat kunnen we voor je vinden?

Competitie

TC ’t Weusthag biedt haar Jeugd de mogelijkheid om mee te doen aan de regionale voorjaarscompetities. De voorjaarscompetitie is een competitie waarin een team van TC ‘t Weusthag speelt tegen een team van een andere vereniging. De wedstrijden vinden plaats op zowel ons eigen tennispark als op het tennispark van de tegenstander. De competities wordt georganiseerd door de KNLTB.

De duur van de competities is verschillend. De Tenniskids World Tour Rood en Oranje hebben een duur van 9 zondagochtenden, de overige competities hebben een doorlooptijd van 7 weken.

Inschrijven

Inschrijven voor de FTO competitie kan alleen schriftelijk middels het door de trainers verspreide inschrijfformulier. Deze is de 1e week van september verspreid. Voor vragen kun je contact opnemen met trainer@tcweusthag.nl.

Inschrijven voor andere competities kan alleen schriftelijk middels het door de jeugdcommissie verspreide inschrijfformulier. Deze wordt elk jaar in november verspreid. Voor vragen kun je contact opnemen met jeugdcompetitie@tcweusthag.nl.

Kosten

  • De kosten voor de FTO bedragen €45,- per team. Dit wordt individueel per automatische incasso afgeschreven.
  • Deelname aan de Tenniskids Worldtour Rood en Oranje is gratis.
  • Voor de deelname aan de voorjaarscompetitie woensdagmiddag, zaterdag en zondag worden enkel de ballen in rekening gebracht. De kosten per team zijn dan afhankelijk van het aantal “thuiswedstrijden”. De ballen hoeven na afloop niet ingeleverd te worden en zijn eigendom van het team. Kosten per blik ballen bedragen €7,50.

Competitiedata

Bekijk onze activiteiten agenda of neem contact op met de technische commissie.

Uitslagen, Standen en Indeling

Uitslagen, standen en indeling voor de indoor fase Rood en Oranje competitie kun je via toernooi.nl bekijken. Bekijk hier de uitslagen van de Jeugd Voorjaarscompetitie. Alle uitslagen, standen en indeling voor de voorjaarscompetitie woensdagmiddag, zaterdag en zondag zijn te raadplegen middels KNLTB.nl of Mijn KNLTB.nl.

Sinds kort heeft de KNLTB ook een App uitgebracht waarmee je op je smart Phone of Tablet jouw uitslagen kunt bekijken.