x

Wat kunnen we voor je vinden?

Jeugd

TC’ t Weusthag is qua jeugdleden één van de grootste tennisverenigingen in Hengelo en omgeving. Het totaal aantal jeugdleden schommelt al een aantal jaren zo tussen de 160 en 180 leden.

Bijna alle jeugdleden nemen deel aan de tennislessen en spelen mee in de verschillende regionale competities. Bij jeugdtraining streven we naar groepen van 8 kinderen en wordt de basis gelegd vanuit de Tenniskids methode. Onze trainers hebben de speciale Tenniskids cursus gevolgd en beschikken over nieuwe, professionele en inspirerende lesmaterialen.

De Jeugdcommissie van TC ’t Weusthag behartigt de belangen van de jeugdleden en is mede verantwoordelijk voor het organiseren en het begeleiden van het jeugdtennis. Deze groep enthousiaste en betrokken vrijwilligers organiseert daarnaast ook andere activiteiten om de onderlinge binding van de jeugdleden te vergroten, zoals het jaarlijkse jeugdkamp.

Heb je tips, suggesties of wil je je opgeven als vrijwilliger, stuur dan een e-mailbericht aan: jeugd@tcweusthag.nl

Training volgen?

Wil jij je skills en techniek verbeteren? Neem dan tennisles bij TC ’t Weusthag. Je krijgt dan wekelijks les van gedreven en gediplomeerde trainers. Meer weten over het nemen van tennisles en de kosten vind je op de pagina.

Competitie spelen?

Alle jeugdleden worden automatisch ingeschreven voor competitie. Het is belangrijk is dat onze jeugdleden les volgen.

Vrij tennissen?

Om vrij te tennissen dien je een baan gereserveerd te hebben. Een baan reserveer je middels de All United Club App en kan voor een periode van 60 minuten. Na reservering van een baan ontvang je per mail een bevestiging. Bekijk hier een instructiesheet over het reserveren van een tennisbaan via de Club App.