x

Wat kunnen we voor je vinden?

Dit jaar was alweer de 7e editie van het Open Jeugdtoernooi! En ook dit jaar weer succesvol en met een tweetal winnaars van Weusthag: Julien Reinhard (JE12) en Lars Jonkman (JD17). Gefeliciteerd heren! Lees meer…

Dit jaar was alweer de 7e editie van het Open Jeugdtoernooi! En ook dit jaar weer succesvol en met een tweetal winnaars van Weusthag: Julien Reinhard (JE12) en Lars Jonkman (JD17). Gefeliciteerd heren! 

Van 4 t/m 10 juli stond de tennisclub in het teken van het toernooi, waar ook kinderen van andere verenigingen aan mee mogen doen. Er werd gestreden om de winst in de categorieen: ME12, JE12, ME14, JE14, JE17, MD14 en JD17. Naast de strijd om de bekers, was er ook weer strijd om de grote pot met snoep die gewonnen kon worden.

De deelnemers kwamen niks tekort. Zo konden ze na de wedstrijd energie bijtanken met een broodje knakworst en ranja. Ook was er fruit om zo toch de juiste vitamines binnen te krijgen! Ook de toeschouwers werden niet vergeten en konden van tijd tot tijd genieten van een hapje langs de baan.

Mede door het mooie weer en de fanatieke deelnemers, hebben er mooie en sportieve wedstrijden plaatsgevonden. Dit heeft er voor gezorgd dat ook de zevende editie van het Open Jeugd weer een succes is geworden.

Op naar editie nummer 8!