x

Wat kunnen we voor je vinden?

Vanaf maart bieden we een introductiecursus 55+ en G-tennis aan. Afgelopen drie jaren is deze cursus enthousiast ontvangen en we gaan er ook dit jaar weer leuke lessen van maken. Meld je aan bij Marjolein. Lees meer…

Introductiecursus  55+ en G-tennisNa het succes van de afgelopen drie jaren, gaat tennisvereniging TC ’t Weusthag uiteraard ook in 2018 door met het aanbieden van tennisles aan specifieke doelgroepen. Dit zijn het G-tennis en tennis voor 55+ mensen. 

Introductietennis 55+

Elke dinsdag vanaf 20 maart a.s. tussen 10.00 uur en +/- 11.30 uur vrije inloop voor alle 55+-ers.  We beginnen met een kopje koffie/thee en daarna een uurtje les. Voor euro 25,= kan iedereen vijf dinsdagen lang kennismaken met het tennisspel.

G-tennis voor volwassenen

Elke maandag van 18.00 uur tot 18.50 uur. Start op maandag 19 maart a.s. Ook hiervoor gelden speciale introductietarieven. Marjolein Rörink (gediplomeerd tennislerares) geeft beide groepen les. Er zijn rackets en ballen aanwezig en het veld kan worden aangepast aan de mogelijkheden van de deelnemers. Voor vragen is Marjolein Rörink het aanspreekpunt : trainer@tcweusthag.nl of 06-51505243.

Tot ziens aan de Van Alpenstraat 17 in Hengelo (naast het weusthagpark en schaatsbaan)