x

Wat kunnen we voor je vinden?

De indeling van de bardiensten tot aan de zomervakantie zijn op de site gepubliceerd. Kijk goed wanneer je wordt verwacht de bardienst te vervullen, mocht je niet kunnen zorg dan zelf voor vervanging. Lees verder…

De indeling van de bardiensten tot aan de zomervakantie zijn op de site gepubliceerd. Kijk goed wanneer je wordt verwacht de bardienst te vervullen, mocht je niet kunnen zorg dan zelf voor vervanging.

Zoals in 2011 is opgezet, worden ook nu de bardiensten uitgevoerd door zowel de competitiespelers als de lessers. Uit de barplanning van het voorseizoen is gebleken dat het lastig kan zijn wanneer minder ervaren personen samen een bardienst moeten verzorgen. Om het voor dit seizoen zo soepel mogelijk te laten verlopen kan het hierdoor zijn dat je met voor jou een onbekende een bardienst moet verzorgen.

De begintijd van de bardienst voor een normale avond is 19.30 uur. Wij willen wel graag dat dan in ieder geval één persoon op die tijd aanwezig is. Tijdens de competitie en toernooien is er een andere aanvangstijd, kijk dus goed op de lijst, graag hier aandacht voor.

In de lijst staat aangegeven wanneer jij de bardienst moet verzorgen. Wanneer je absoluut deze bardienst niet kunt invullen, is het de bedoeling dat je zelf voor vervanging zorgt. Dit kan je bijvoorbeeld doen met de mensen uit jouw team of eventueel met andere personen die in het barschema vermeld staan van dezelfde dag ( bijv. Maandag).

Bardiensten zouden er voor kunnen zorgen dat onderstaande na elke bardienst in ieder geval is verzorgd:

  1. bar, lekbladen,tafels en keuken schoon achter te laten;
  2. lege flessen te sorteren en achter in de berging bij het lege goed te zetten;
  3. aanvullen van de verschillende koelkasten;
  4. legen van de vuilnisbakken in en rond om de kantine;
  5. eventueel glazen een keer in de vaatwasser doen en terug plaatsen op de bar;
  6. weggooien van gebruikte viltjes en legen van gebruikte asbakken (buiten).

Wij streven er naar om er met zijn allen weer een geweldig jaar van te maken. Laat ons en overige leden niet in de steek en neem je verantwoording als lid van onze verenging TC ’t Weusthag.

Mochten er n.a.v. dit schrijven vragen en/of opmerkingen zijn dan horen wij deze graag. Reacties kunnen gestuurd worden naar bar@tcweusthag.nl.

Alvast bedankt voor ieders medewerking. Wij wensen je veel tennisplezier en tot ziens op de baan en in het clubhuis.

Met vriendelijke groet,

De Barcommissie