x

Wat kunnen we voor je vinden?

Eind maart hebben de leden van TC ’t Weusthag via de email een contributie factuur ontvangen. Dit is de eerste keer dat een incasso vanuit het nieuwe administratief pakket wordt uitgevoerd en lopen we nog tegen wat kinderziektes aan. Er zijn al een groot aantal vragen ontvangen over de facturen, die we zo spoedig mogelijk proberen te beantwoorden. Lees verder…

Eind maart hebben de leden van TC ’t Weusthag via de email een contributie factuur ontvangen. Dit is de eerste keer dat een incasso vanuit het nieuwe administratief pakket wordt uitgevoerd en lopen we nog tegen wat kinderziektes aan. Er zijn al een groot aantal vragen ontvangen over de facturen, die we zo spoedig mogelijk proberen te beantwoorden.

Op dit moment loopt de incasso batch bij de bank en is het lastig om dit te onderbreken, mutaties zullen we naderhand verwerken. Is er bij het innen van je contributie iets niet correct, neem dan contact op met incasso@tcweusthag.nl.

Administratief gezien kijken wij terug op een turbulente periode. Voor onze eigen administratie werken wij met een nieuw systeem. Gegevens uit het vorige systeem zijn overgenomen, aangevuld en geactualiseerd. Ondanks dat wij met zorg de overgang naar het nieuwe systeem hebben uitgevoerd, sluiten wij niet uit dat er foutieve instellingen zijn doorgevoerd. Wij vertrouwen erop dat jullie begrip hebben voor eventuele fouten.

Mocht je de factuur niet hebben ontvangen, dan kan het zijn dat je NAW gegevens niet correct zijn in de administratie van de club. Vul dan het formulier (onder lidmaatschap) op de website in met je huidige NAW gegevens, zodat we een correctie in de administratie kunnen doorvoeren.