x

Wat kunnen we voor je vinden?

Op zaterdag 27 mei is de laatste speeldag van de voorjaarscompetitie. Een spannende dag waarop we hopelijk een aantal kampioenen kunnen huldigen. Deze avond is ook het eindfeest. Voor de organisatie hiervan zoeken we nog hulp. Lees meer…

Afgelopen weekend was de tweede speelronde van de voorjaarscompetitie. Voor de een was het een desceptie en voor de ander is de kampioensdroom nog springlevend. We zijn met ‘t Weusthag weer sterk vertegenwoordigd met een groot aantal teams. Laten we hopen dat we op 27 mei een aantal kampioenen kunnen huldigen!

Op 27 mei is er ook nog iets anders te doen namelijk het eindfeest. We hebben allemaal nog het fantastische ‘stars and stripes’ feest vers in ons geheugen staan en dat willen we natuurlijk dit jaar weer. Maar….. dat kan ik niet alleen. Het is de afgelopen jaren zo geweest dat een competitie team dit organiseert. Afgelopen jaar was dat dames 1 zaterdag.

Dus….vind je het leuk om een feestje te organiseren en wil je als team een keer iets doen voor de club neem dan even contact met mij op (a.deruiter@tcweusthag.nl). Want zonder organisatie geen feestje en dat zou zonde zijn.

Voor de komende weken wens ik iedereen nog een goede competitie en tot 27 mei!